Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ;;; ΧΩΡΕΣ

ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ(μπουργκα κλπ)ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ

 Μολδαβία
Το επιτίμιο της ακοινωνησίας επέβαλε στους κυβερνώντες την χώρα η Ι. Σύνοδος της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαβίας στην συνεδρίαση της 20ης Ιουνίου 2013.
Αιτία ο «αντιρατσιστικός νόμος» που ψηφίστηκε από την Μολδαβική βουλή στις 25 Μαίου 2012.
Παρ΄ όλες τις εκκλήσεις της Εκκλησίας να αναθεωρηθεί τουλάχιστον ο νόμος που αφορά στις διακρίσεις (σ.σ. θυματοποίηση συγκεκριμένης ομάδας, ή προσώπου εξαιτίας του γενετήσιου-σεξουαλικού προσανατολισμού τους), η κυβέρνηση την αγνόησε πλήρως.
Ας δούμε την απόφαση της Συνόδου.
«Έχοντας το καθήκον να αντιτασσόμαστε στην εξάπλωση της αμαρτίας, η σημερινή κατάσταση μας ζητάει να διαλέξουμε μεταξύ του αιωνίου Χριστού και της πρόσκαιρης κυβέρνησης που ψηφίζει αντιχριστιανικές νομοθεσίες. Σίγουρα εμείς διαλέγουμε τον πρώτο δρόμο.
Η εξέλιξη των πραγμάτων μας κάνει να εκφράσουμε την αντίθεση μας και να διαχωρίσουμε την θέση μας από αυτούς που φανερά διώκουν την Εκκλησία του Χριστού και  επικαλούμαστε για καθαρά θεραπευτικούς σκοπούς  την κανονική παράδοση της επιβολής του επιτιμίου της ακοινωνησίας μέχρι να συνετιστούν...
Με αυτή μας την απόφαση οι κυβερνώντες απαγορεύεται να κοινωνούν των Αχράντων Μυστηρίων και έπειτα, ανάλογα με την μετάνοιά τους, θα γίνονται  δεκτοί...» 
http://anavaseis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1227.html

Ο αντιρατσιστικός νόμος στην Μολδαβία(μεταξύ άλλων) επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους να υιοθετούν παιδιά και να παντρευονται.Eπιβάλλει τσουχτερα πρόστιμα και φυλάκιση σε όσους πουν κάτι εναντίον τους ή σε όποιον αρνηθεί κάποια υπηρεσία.(Συνεπώς αυριο μεθαυριο εάν πανε 2 από αυτους στην εκκλησία και ζητήσουν να παντρευτουν και ο ιερέας αρνηθεί τότε θα φυλακιστεί ).
Εισήχθη στο λύκειο το βιβλίο της Larousse‘’Σεξουαλική ζωή’’το οποίο προωθεί την ομοφυλοφιλία και περιέχει πολλές άσεμνες φωτογραφίες και θα διδάσκεται υποχρεωτικά..Επίσης από το νηπιαγωγείο τα παιδια θα μαθαίνουν για την ομοφυλοφιλία.Οι γονείς που θα εκφράζουν την αντίθεσή τους θα φυλακίζονται.
Το κακό είναι οτι ο νόμος ψηφίζεται μόνο σε Χριστιανικές χώρες με σκοπό να υπερπροστατεύσει κοινωνικές και θρησκευτικές ομάδες όπως( ομοφιλόφυλοι, ισλαμιστές, άθεοι, σατανιστές,εβραίοι, μασόνοι,ιεχωβάδες, νεοπαγανιστές και γενικά παντός είδους αιρετικοί, επίσης πόρνοι, μοιχοί,υλιστές, σαρκολάτρες κλπ)
Έτσι όταν ένας ιερέας σε κύρηγμα, θίξει την αμαρτία της αρσενοκοιτίας, μοιχείας, πορνείας(συμβίωσης) η μιλήσει κατά  των αιρέσεων(ως ωφείλει) η τολμήσει και αναγνώσει το κεφ.8 του Ευαγγελίου του Ιωάννου οπου ο ΧΡΙΣΤΟΣ ρητά αποκαλεί τους εβραίους "τέκνα διαβόλου", κινδυνεύει πλέον ακόμη και με ποινή φυλάκισης!!!
Οσο για τους απλούς πιστούς,αν στην εργασία τους,νοιώσει μειονεκτικά κάποιος συνάδελφος τους απ΄το Σταυρό που φοράνε η την εικόνα που έχουν στο γραφείο τους, τότε θα αναγκαστούν να τα βγάλουν η θα αντιμετωπίσουν το νόμο!!!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ