Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;;;;;;;


Με λιτανεία, στις Καρυές, της εικόνας της Παναγίας «Άξιον Εστί», μπροστά στην οποία υπογράφηκε από τους αγιορείτες μοναχούς στις 3 Οκτωβρίου του 1913 το Ιερό Ψήφισμα που διατράνωνε τη θέλησή τους να υπαχθούν στο ελληνικό κράτος και με Πατριαρχική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου γιορτάστηκε παρουσία των ηγουμένων και αντιπροσώπων των είκοσι μονών και του πολιτικού διοικητή Α. Κασμίρογλου, η επέτειος των 100 χρόνων από την ενσωμάτωση του Αγίου Όρους στο ελληνικό κράτος.

ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ(βάσει των αποστόλων και του Ευαγγελίου,βλέπε φώτο) ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΙΑ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ "ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΙ" ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΑΥΤΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!

 ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ...


ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ