Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Ο "ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ", ΟΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ "ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ "


Στο τρίτο Συμβούλιο του Βατικανού ο Πάπα Francis ανακοίνωσε φοβερές πρωτάκουστες θέσεις όπως.....

.... ότι ο Καθολικισμός είναι πλέον μια «σύγχρονη και λογική θρησκεία, η οποία έχει υποστεί εξελικτικές αλλαγές. Έχει έρθει η ώρα να εγκαταλείψουμε κάθε είδους μισαλλοδοξίας. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η θρησκευτική αλήθεια εξελίσσεται και αλλάζει. Η αλήθεια δεν είναι απόλυτη ή σε πέτρα. Ακόμη και οι άθεοι αναγνωρίζουν το θείο. Μέσα από τις πράξεις αγάπης και φιλανθρωπίας ο άθεος αναγνωρίζει τον Θεό, καθώς και λυτρώνει την ψυχή του, να γίνει ενεργός συμμέτοχος στη λύτρωση της ανθρωπότητας ".

«Μέσα από την ταπεινότητα, της ψυχής, και προσευχόμενοι, έχουμε αποκτήσει μια νέα κατανόηση ορισμένων δογμάτων. Η εκκλησία δεν πιστεύει πλέον σε μια κυριολεκτική κόλαση, όπου οι άνθρωποι υποφέρουν. Αυτό το δόγμα είναι ασυμβίβαστο με την άπειρη αγάπη του Θεού. Ο Θεός δεν είναι δικαστής, αλλά ένας φίλος και εραστής της ανθρωπότητας.

Ο Θεός δεν επιδιώκει να καταδικάσει, αλλά μόνο για να αγκαλιάσει. Όπως και το μύθο του Αδάμ και της Εύας, βλέπουμε την κόλαση ως μια λογοτεχνική συσκευή. Κόλαση είναι απλώς μια αλληγορία για την απομονωμένη ψυχή, η οποία όπως και όλες οι ψυχές τελικά θα ενωθούν στην αγάπη του Θεού " δήλωσε ο Πάπας Francis.
Σε μια ομιλία που σόκαρε πολλούς, ο Πάπας δήλωσε ότι «Όλες οι θρησκείες είναι αληθινές, επειδή είναι αληθινές στις καρδιές όλων εκείνων που πιστεύουν σε αυτές.

Σήμερα, δεν έχουμε πλέον δικαστή. Όπως ένας στοργικός πατέρας, δεν μπορούμε ποτέ να καταδικάσουμε τα παιδιά μας. Η εκκλησία μας είναι αρκετά μεγάλη για ετεροφυλόφιλους και ομοφυλόφιλους, για τα δικαιώματα τους! Για τους συντηρητικούς και φιλελεύθερους, ακόμη και τους κομμουνιστές είναι ευπρόσδεκτοι και μας έχουν ενταχθεί. Όλοι αγαπούν και λατρεύουν τον ίδιο Θεό. "
Μία δήλωση στην ομιλία του Πάπα που έχει στείλει τους παραδοσιακούς Χριστιανούς σε σύγχυση και υστερία.
"Ο Θεός αλλάζει και εξελίσσεται όπως είμαστε, ο Θεός ζει μέσα μας και στις καρδιές μας. Όταν διαδώσουμε την αγάπη και την καλοσύνη στον κόσμο, αγγίζουμε τη δική μας θεϊκότητα και την αναγνωρίζει. Η Αγία Γραφή είναι ένα όμορφο ιερό βιβλίο, αλλά όπως όλα τα σπουδαία και αρχαία έργα, μερικά αποσπάσματα είναι ξεπερασμένα.

Σύμφωνα με τη νέα αντίληψη μας, θα αρχίσουμε να χειροτονούμε γυναίκες καρδινάλιους, επισκόπους και ιερείς. Στο μέλλον, είναι η ελπίδα μου ότι θα έχουμε μια γυναίκα Πάπα μία ημέρα. Ας μην κλείνουμε την πόρτα για τις γυναίκες που είναι ανοικτή για τους άνδρες! "

Είτε λατρεύουμε σε μια εκκλησία, μια συναγωγή, ένα τζαμί ή ενα Μαντίρ, δεν έχει σημασία. Είτε καλούμε το Θεό, τον Ιησού, τον Αντονάι, τον Αλλάχ ή τον Κρίσνα, όλοι λατρεύουν τον ίδιο Θεό της αγάπης. Αυτή η αλήθεια είναι αυτονόητη σε όλους όσους έχουν αγάπη και ταπεινότητα στις καρδιές τους! "

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΕΡΓΚΟΛΙΟ.....

Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ