Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ "οι γάμοι των ομοφύλων απειλούν την ανθρωπότητα"!!!

Οι νόμοι για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων αποτελούν απειλή για τον ανθρώπινο πολιτισμό, δήλωσε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών Κύριλλος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax, μετά τη Θεία Λειτουργία, την Κυριακή στον Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Κρεμλίνο, την ημέρα της γιορτής των Νεομαρτύρων και Ομολογητών της Ρωσικής Εκκλησίας.

"Σήμερα, οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν την πρόκληση αυτή, δεν υπάρχει τίποτα νέο. Γνωρίζουμε ότι κάποιοι έχουν προσβληθεί. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που στέκονται στην αλήθεια του Θεού, όπως αποκαλύπτεται στην Παλαιά και στην Καινή Διαθήκη. 

Ο Θεός έδωσε τους νόμους της ανθρωπότητας, η παραβίαση των οποίων συνεπάγεται την καταστροφή του ανθρώπινου πολιτισμού. Και αν θέλουμε να ζήσουμε ως άνθρωποι, ως κοινωνία, ως πολιτισμός, δεν μπορούμε να αψηφούμε τους Θείους νόμους της ανθρώπινης ύπαρξης" είπε ο κ. Κύριλλος.

Επίσης σχολίασε ότι, "Ποτέ στην ιστορία της ανθρώπινης φυλής δεν χρησιμοποιήθηκε νόμος του κράτους για να δικαιολογήσει την αμαρτία!".

(pravoslavie.ru/agioritikovima.gr)
 πηγή: defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ