Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΣΗΦ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΚΕΙ ΔΗΜΑΡΧΩΝ (ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΦΩΝΗ)

Σε αυστηρή καταδίκη της ομοφυλοφιλίας, προχώρησε, από άμβωνος, ο μητροπολίτης Προικοννήσου, κ. Ιωσήφ, «φωτογραφίζοντας» τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Γρηγόρη Βαλλιανάτο, και τις αποκαλύψεις που έκανε πρόσφατα, αναφορικά με την ομοφυλοφιλία και το AIDS.
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΟΙΚΟΝΝΗΣΟΥ ΙΩΣΗΦ

«Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας» είπε χαρακτηριστικά ο μητροπολίτης, και καταδίκασε το γεγονός ότι προβάλουν σαν... πολιτικό "προσόν" για την ανάληψη της δημαρχίας το ότι «έχουν πάει με τόσους άνδρες ή είναι συνοδοί ή είναι φορείς του AIDS»!


Ο κ. Ιωσήφ καυτηρίασε όσα έχει πει κατά καιρούς ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος είναι και εκπρόσωπος του ομοφυλοφιλικού κινήματος στην Ελλάδα.

«Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς. Αυτός που έχει λίγη αισχύνη, θεωρείται εξωγήινος» είπε ο μητροπολίτης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «βγήκε η πομπή στο δρόμο».

Και συνέχισε, σε πολύ έντονο τόνο: «Ο άλλος ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος, προβάλλοντας το ακατονόμαστο πάθος του. Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας. Ψηφίστε μας, γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή είμαστε συνοδοί ή είμαστε φορείς του AIDS. Πλήρης ξετσιπωσιά».

ΠΗΓΗ defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ