Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Η ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ!!

Η ΑΠΑΤΗ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ !!!




...ΔΥΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΑΡΘΡΑ (ΣΧΟΛΙΑ) ΦΩΤΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ HardRockas KAI serreosoo8


HardRockas
Το να χασεις το παιδι σου επειδη δεν του φορας μικροτσιπ ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα δολωματα που προωθει η νεα ταξη πραγματων , μαζι φυσικα με το οικονομικο θεμα κλεψιματος των χρηματων , και γιαυτο σε παγκοσμια κλιμακα αντικαθισταται το χρημα με καρτες παντος ειδους.....

Οι δηλωμενες εξαφανισεις παιδιων μονο στη βορειο αμερικη καθε χρονο ξεπερνουν τις 450.000.
Ανευρισκονται περιπου 10-12.000 παιδια απο αυτα, συνηθως σεξουαλικως κακοποιημενα η με οργανα του σωματος τους να λειπουν.

Τα υπολοιπα καλο θα ειναι να ξερουμε οτι ΔΕΝ  φευγουν μονα τους απο το σπιτι , τον παιδικο σταθμο την παιδικη χαρα το παρκο κλπ
Απαγαγονται απο καλοπληρωμενους υπαλληλους υψηλα ισταμενων προσωπων για διαφορους σκοπους , και γιαυτο πολυ σπανια ακουμε για συλληψεις απαγωγεων.

Το εμποριο παιδικων οργανων σωματος παγκοσμιως εχει αυξηθει τρομακτικα, και επισης το εμποριο παιδιων-σκλαβων τα οποια πωλουνται ειτε για μαυρη εργασια , ειτε για διαφορα ανωμαλα γουστα ευκαταστατων αγοραστων ..

Το τραγικο ειναι οτι διατιθονται προς πωληση βρεφη , η παιδακια προτου εισελθουν στην εφηβεια για μαυρες τελετες θυσιων , η και ωμοφαγιας .

Οσο απιστευτο κι αν φαινεται χρησιμοποιουν ακομη και για αιμοποσιες τις αθωες ψυχες ( λογω αγνοτητος των ψυχων γινονται ολα αυτα ) απο ομαδες οντων που ανηκουν στους λεγομενους αλλομορφους (σαυροειδεις-βρυκολακες - δρακομορφοι κλπ)

Σα να μη εφτανε το περιεχομανο της ατζεντας 21 (η οποια αφορα κυριως τη μειωση του πληθυσμου της γης) εχουμε και μια καθημερινης βασης εξολοθρευση που - βασει επισημων στοιχειων - ξεπερνα τις 17.000.000 εξαφανισεις ανηλικων καθε χρονο και ολο αυξανεται.

Δεν υπαρχει αισιοδοξο μελλον για κανεναν , προσευχεσθε και γρηγορειτε .


ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ


serreosoo8
 Σωστά τα στοιχεία σου φίλε. Το πρόβλημα είναι ότι τα ίδια ανθρωπόμορφα βδελύγματα που κακοποιούν και σκοτώνουν παιδιά και δημιουργούν ένα περιβάλων χάους και ανασφάλειας για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο είναι και οι ίδιοι που υποκρίνωνται και τους ανθρωπιστές....

Αυτά τα κυκλώματα που σκοτώνουν και συλλέγουν τα όργανα των παιδιών δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ το τσιπάκι και κάθε άλλο μηχανισμό ανίχνευσης και εντοπισμού, επομένως όλη αυτή η συζήτηση γίνεται εκ του πονηρού και από τους οπαδούς του πονηρού και διεστραμένου άρχοντα τους που κάνει και τον φίλο του ανθρώπου!!!

 Θα ισχυριστούν τα ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιόντας στατιστικά στοιχεία που σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. "μετανάστευση") θα τα αγνοήσουν τελείως με δικαιολογία τον....ανθρωπισμό. Μάρκαρε τα παιδιά σου σαν αγελάδια αλλά άνοιξε τα σύνορα στην διακίνηση δούλων και οργάνων φουκαράδων που αφού δεν είναι καταγεγραμμένοι πουθενά είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστούν.

!!!!!!!!!!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ