Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΣΙΩΠΗΡΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ Π.ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΖΗΣΗ !!!

Με λύπη σας παρουσιάζουμε τις τραγικές εξελίξεις στο χώρο των λεγομένων θρησκευτικών σταθμών μετά από ανακοίνωση στο γνωστό αγωνιστικό ιστολόγιο  "ΕΛΛΑΣ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" του αξιότιμου κ.Δημήτρη Σωτηρόπουλου, με αποτέλεσμα να ματαιωθεί η προγραμματισμένη εκπομπή "ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ" απ΄το σταθμό «ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ»!


Δείτε την ανακοίνωση

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Αναβάλλεται επ' αόριστον η μετάδοση της εκπομπής «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ»

Με λύπη πληροφορώ τους αγαπητούς αναγνώστες και ακροατές πως η εβδομαδιαία εκπομπή «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ» που μεταδίδεται κάθε εβδομάδα από τον Ρ/Σ «ΑΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΑ», αναβάλλεται επ' αόριστον.

Αιτία αυτής της - ουσιαστικά - διακοπής της, είναι οι αντιρρήσεις του σταθμού στην πρόσκληση του π. Θεοδώρου Ζήση ως προσκεκλημένου στην εκπομπή.

Ως υπεύθυνος για την πρόσκληση αυτή, δεν συμμερίζομαι τις εν λόγω αντιδράσεις και προκειμένου να μην έρθω σε σύγκρουση με τον σταθμό, αποφάσισα σε συνεννόηση μαζί του την αναβολή επ' αόριστον της εκπομπής.

Ευχαριστώ όσους και όσες αγκάλιασαν την εκπομπή από την πρώτη μέρα μετάδοσής της. Θα τα λέμε πλέον «ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ», εδώ, στο ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, όπως κάνουμε άλλωστε για έξι και περισσότερα χρόνια...!

Με ελληνορθόδοξους χαιρετισμούς,

Δημήτρης Σωτηρόπουλος

 https://www.youtube.com/watch?v=1uVEgqQyJms

  http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/12/blog-post_69.html

 

 

Τι άραγε ενοχλεί τους ιθύνοντας του σταθμού και δεν δέχονται την φωνή του π.Θ. Ζήση;;;

Μήπως οι απόψεις του και οι αποκαλύψεις για την παναίρεση του οικουμενισμού;;;

 

Εως που θα φτάσει αυτή η κατρακύλα;;;

 

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμπαραστάθουμε στον π. Θ. Ζήση και να επισημάνουμε πως ο διαυλος μας θα είναι ανοιχτός σε όσους μάχονται το ψεύδος και την αίρεση! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ