Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΟΥ! "ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑ" ΕΙΠΕ !!!

Ένα 10χρονο κορίτσι έγινε ένα αγόρι χωρίς δικαστική εντολή, σύμφωνα με πηγές της εν Αργεντινή Ομοσπονδία Λεσβιών, των ομοφυλόφιλων, αμφιφυλόφιλων και τρανσέξουαλ (FALGBT).  Είναι η μικρότερη σε ηλικία που άλλαξε φύλο στο δημόσιο μητρώο μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων της και την επίκληση του δικαιώματος βάσει του νόμου για την ισότητα δύναμης ταυτότητας στην Αργεντινή.


0


«Η μοναδικότητα της είναι ότι είναι η πρώτη που δεν χρειάστηκε να ασκήσει δίωξη", δήλωσε ο πρόεδρος της FALGBT, Esteban Paulón, ο οποίος είπε ότι ήταν δυνατή χάρη στη συγκατάθεση των γονέων της και την παρουσία ενός εξειδικευμένου δικηγόρου, απαιτήσεις που προβλέπονται από το νόμο κάτω των 18 ετών "Φύλο πράξη ταυτότητας",που πέρασε στην Αργεντινή το 2012.

Η νέα γέννηση! του Facha(το νέο όνομα ), όπως η ίδια επέλεξε να καλέσει, διορθώνει το όνομα και το γυναικείο φύλο με το οποίο είχε εγγραφεί κατά τη γέννηση και αναγνωρίζονται ως ανδρικό φύλο με το οποίο είχε αυτο-αντίληψη από την παιδική ηλικία, σύμφωνα με τους γονείς τους.

"Ο πελαργός έκανε λάθος, είμαι ένα αγόρι», είπε μία ημέρα μετά την επιστροφή της από τις διακοπές! Ήταν η στιγμή που με λόγια. Θα τον συνοδεύσει σε αυτό το βήμα, "διότι γνωρίζουμε πόσο υπόφερε", λέει η μητέρα της, Μπάρμπαρα.

ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ....

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ